LIVEFREDAG

Livefredag idag - med Eira Järlid i studion!
Hön bjöd på smäktande toner som smälte in fint i höstrusket. Lyssna på konserten på http://soundcloud.com/groups/radio-v-gen.
Nu tar vi lov i en vecka och är tillbaka v.45v med nya sändningar. Vi hörs då!

Hela Bollnäs 26 oktober

Pablo och Jakobs sista Hela Bollnäs innan de drar ut på praktik fram till jul ungefär. Det pratades Libyen och Mattias från ettan presenterades. Dessutom kom Laurentsio Petterson till studion, här på bild med Pablo i vårt backstage/green room/kalla det vad ni vill.

Han berättade bl.a. om SVT:s nya programserie "Mot Alla Odds" som ska sändas i januari där han medverkar. Imorgon är det dags för Livefredag igen och sedan tar vi lov i en vecka! Pablo och Jakob försvinner som sagt iväg på praktik ett tag framöver men vi i ettan lovar att ge er kvalitetsradio anyways!

Hennings Hörna

Hennings Hörna 24 okt 2011 by hiphopcarola
Så här blev första avsnittet av mitt egna program: Hennings Hörna. Det går bra att streama eller ladda ner som pod. Första gången, fett nervöst!! Slutet.. vad hände? Jadu.. EM i kallprat. Men så kan det gå. /E

Vibrafonmys i Morgonvågen

Så lät det och såg ut när Axel Fagerberg bjöd på lite vibra-mys i morgonvågen. Annat som avhandlades var moderat-tabbar, jordbävningar, flygplan och folkmusik mot främlingsfientlighet (såklart).
Jakob var programledare och jag, Elin, var sidekick. YAY!

HELA BOLLNÄS 19 OKTOBER

Idag har vi gästats av Karin Helin ifrån Helins Bokhandel...
och Per Larsson ifrån Kulturskolan!
Dessutom har Elin och Matilda presenterats i Hela Bollnäs och är nu varma i kläderna och redo att ta över eftermiddags-showen. Heja!
Matilda passade på att uppmärksamma att det är Rosa Månad nu i Oktober. Vill ni köpa Rosa Bandet-prylar och stödja kampen mot bröstcancer, kontakta Matilda på [email protected].
Priserna är 20 kronor för reflex och bandet, 40 kr för pinsen!
/Agnes (dagens webmeister)

En vecka kvar?!??!

Om en vecka kommer vi som går i första klass här på Radio att sända våra första EGNA PROGRAM! WOOOP! Vi är peppade (och lite småhysteriska).
Vi smyger igång redan denna vecka med att vara side-kicks i Morgonvågen och så dyker vi (eller så har vi redan dykt) upp i Hela Bollnäs på onsdag!
Så om en vecka, MÅNDAG 24 oktober, kommer ni få hela fem timmar kvalitativ radiounderhållning!
Håll koll via vår facebook-sida om tider osv.

Nytorp!

I fredags var jag, Elin, Agnes och Mattias till Nytorps naturbruksgymnasie för att ta tempen på elever och några lärare om vad de tycker om att skolan ska läggas ner!



Här är ridhuset som byggdes 2008/2009, väldigt fint å städat inuti!



En del av stallet, som då var tomt på hästar förutom en, så det var ju tur att vi fick oss ett gnägg på bandaren!


Laggårn där alla kor stod, vi var in där å de va en hel del söta kor å en mycket söt hund som satt å vaktade!
Vi var även en sväng till grisarna, vi gick inte in men en av lärarna var och hämtade en liten en så vi fick klappa en urgullig griskulting!
Efter detta besök så luktade vi laggård hela bunten, men de vare värt för kul å intressant vare!

Tjingeling!

~Matilda


Veckans singer/songwriter: Samuel Eklund

Denna vecka är det Samuel Eklund som kör veckans live-konsert på Radio Vågen. Han är en 23 årig kille från södra Finland som skriver låtar om sitt liv och sin tro. Smäktande pianospel och ljuva toner svävar ut i etern från Radiovillan.
Slå igång webradion för att lyssna, urklipp från konserten kan komma att hamna på SoundCloud i efterhand.
Jakob är programledare och Pablo tekniker.

Överraskningssång i direktsändning!

Såhär såg det ut i torsdags när vi överraskade Jakob på hans födelsedag med tårta och sång - i direktsänd radio!
/Elin

RSS 2.0