Jul i Hennings Hörna
Med näsdukarna i högsta hugg satte jag mig i studion idag, ingen dum förkylning ska stoppa mig från att dela med mig av min bästa julmusik. Annat jag pratade om var Nobelpriset, "Kan du vissla Johanna?" och så berättade jag hur man gör riktigt goda mozartkulor.
Mozartkulor
Mozartkulor a la Häggbergs
Skär skivor av en korv med mandelmassa.
Skär skivor av en korv med mandelmassa.
Skär små tärningar av nougat.
Platta ut en skiva mandelmassa och lägg nougattärningen i mitten, vik mandelmassan över och rulla sedan så det blir en jämn och fin kula.
Smält choklad i vattenbad.
Släpp ner en kula i taget och ta hjälp av två skedar för att se till att kulan blir helt täckt med choklad.
Sätt de chokladtäckta kulorna på en tallrik och låt svalna i kylen. KLART!
Podcasten av dagens avsnitt kommer i morgon.
Passa på att ladda ner eller lyssna på förra veckans avsnitt NU, för när det nya kommer upp försvinner det gamla.
Puss och kram vi ses nästa år (och så ses vi i Hela Bollnäs på onsdag, såklart). //E
Kommentarer
Trackback